Höstaktiviteter

Inlägg av Pernilla Åhlin


Sommaren har varit underbar, varm och njutningsfull. Många lata och sköna dagar har det blivit och inget att rapportera här på Valpbloggen. Hundar mår också bra av semester. Men nu är hösten här och genast börjar aktiviteterna igen.
En del av valparna är aktiva i spårskogen och tränar flitigt för kommande prov i viltspår. Aina och Alva har gått prov i anlag och blivit godkända. Stort GRATTIS! Nu är fem av Stellas barn uppflyttade till öppenklass och jag önskar alla lycka till med träningen.

En stolt Alva efter ett utmärkt spårarbete.
En trött och blöt Alva som funnit skanken.

Sista helgen i Augusti var det stor utställning i Visby. Benji och Nike visades upp båda dagarna med blandat resultat. Lördagen bjöd på bra väder med petig bedömning då det var två blivande domaraspiranter med i ringen. Först fick vi visa upp oss för domare Annika Ulltveit-Moe som sedan lämnade över till första aspirant som mätte, klämde och studerade ingående. Sedan var det dags för näst bedömning i bortre ändan av ringen för aspirant nummer två.


Benji och Nike som bedöms i varsin ända av ringen.


Domaren Annika tittar ingående på Benjis vackra huvud som domaren tyckte mycket om.

Resultatskörden blev sparsam på denna utställning men Söndagens domare Martin Johansson placerade Nike som trea i unghundsklassen och Benji som tvåa med Hp.


Kommentarer
Postat av: Robyn

Nu är det bara min kvar i kullen. :)/R

2010-09-05 @ 16:32:38
URL: http://nikeojag.blogg.se/
Postat av: Robyn

Nu är jag också godkänd!

/R

2010-09-23 @ 17:44:38
URL: http://nikeojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0