Nu är det sommar!

 
Nu är sommaren här och jag är fri som en fågen säger Stella med massor att spring i sina ben!

 
Här ser vi en lycklig Robyn som just ska hämta sin lilla Nike(Niki)som ska bli hennes första egna hund. Jag glömmer aldrig när jag fick min första hund och det kommer hon inte heller att göra.

Här har vi flera fina bilder på Chaplin som bor nära vattnet upp i Slite. Det är lillmatte Elin som tagit alla härliga bilder.
   

 
Här har vi fd. Bruno numera Zacki som badar tillsammans med sin badglade storebror Tyke. 
    
Här har vi Sigge som bor med en gammal dam som heter Mimmie. På bilderna visar han sin häligt prickiga mage för eleverna på familjen Lindblads filt vid skolavslutningen.
    
Här har vi lilla fröken Alva som är en riktig vilde efter vad vi fått höra. Vi ska hälsa på henne snart och kolla läget...om hon sköter sig! Sally får väl leka av sig tillsammans med henne det kanske båda behöver. Men som sagt nu säger vi TREVLIG SOMMAR till er all!!

7 veckorsbilder på alla i kullen


Benji var den sista att lämna barndomshemmet! Han åkte kvällen innan vi skulle packa oss iväg på våran sommarsemesterresa. Vi hoppas nu att allt ska fungera bra hos nya familjen och att han ska fortsätta utvecklas lika fint som han börjat. Så även de andra syskonen så klart, det har hittills inte hörts annat än lovord om alla dessa fina barn på 4 ben. De är orädda, framåt, kloka och lättlärda men de har humör om de leker med någon kompis så kan det "fräsa" till ordentligt om de blir sura. Men detta sitter långt inna och är inget man visar i första taget. Aktiva som väntat (det är väl alla springervalpar) då gräver man upp rabatter och gräsmattor....typ månlandskap...små kratrar över allt = snubbelvarning! De verkar ha lärt sig att vara rumsrena ganska snabbt. Lycka till säger vi till alla de små gullen och mamma Stella har vant sig vid att de är borta nu. Men kommer någon på besök blir hon väldigt glad! Hon sprang runt i hela huset när den sista åkte, men när hon kollat både ute och inne så lugnade hon sig och efter det var allt bra. Vi hoppas nu att ni alla tar lika bra hand om dem som hon gjorde. Hon är den mest fantastiska mamma som funnits i denna hundvärld - Hon gjorde allt rätt! Vi är väldigt imponerade av henne, det var ju hennes första kull. Så spännande att se hur mycket de kan ha med sig i generna från förr. Vi människor tvättar inte bort saker lika snabbt som vi tror. Men förstöra kan vi väl alltid lyckas med....tyvärr! MEN inte denna gång hoppas vi...att vi inte förstört så mycket alltså!


 8 veckor
7 v
Rindi´s Highland Sportsman "Benji"

 8 veckor  
 7 v
Rindi´s Highland Park "Zaki" 

 8 veckor

Rindi´s Highland Cruiser  "Chaplin"


 
8 veckor
Rindi´s Highland Hope and Glory  "Nike" (uttalas Niki)


 8 veckor
Rindi´s Highland Coronation  "Sigge"
 
8 veckor
Rindi´s Highland Shady Lady   "Isa"
 8 veckor

Rindi´s Highland Ivy  "Alva"

RSS 2.0