Valpkurs

Inlägg av gästbloggare Pernilla Å
Ulla-Britta ligger tillfälligt inlagd på sjukhus pga förändringar i lungan till följd av den cancersjukdom hon har.  Hon hälsar så mycket till alla bloggläsare. Under tiden tänkte jag ge Er en uppdatering om vad som hänt sen sist. Jag vill också be om ursäkt för bildkvalitén. Vidare hoppas jag att alla namn hamnat på rätt ställe.Valparna växer så det knakar. Det är inga små bebisar vi har längre utan långbenta aktiva härliga busungar.
I början av augusti samlades kullen för en träff i Alva. Tyvärr var Ulla-Britta inte riktigt så pigg att hon orkade vara med hela tiden. Hon kom ändå ner till planen en stund där alla valpar utom en, träffades. Rolf och Stella var på plats och beskådade sina underverk till valpar och de såg båda mycket stolta ut.

Valpträff i Alva den 9/8-09
Fr höger har vi Aina med Alva,  Åsa med Iza, bakom sitter Rolf med mamma Stella. Vidare sitter Kenneth med Benji, Robyn med Nike, Lotta, Elin och Lars-Inge med Chaplin och stående har vi Ingvor med Sigge. Saknas gör valpen Zacki och familjen Bell som tyvärr inte kunde vara med den här dagen.
 

Aina som tillfälligt befann sig på ön tog tillfället i akt att vara med på träningen.


Chaplin tycker inte att det är roligt att sitta som fotomodell.


Kenneth med Benji som numera bor hos oss tillsammans med brorsan Nike och hans matte Robyn.


Iza med matte Åsa.


Ingvor och Sigge.

De hundar som är bosatta på Gotland har planerat att träffas ytterligare några gånger för att träna och utbyta erfarenheter.
Inkallning, att gå i koppel, sitt, ligg och stanna kvar är några av de saker som vi planerar att träna.
Vi träffades därför för andra gången i söndags och tränade bland annat på "brytkommando" och pratade ledarskap och flockbeteende. Jag tycker att det går över förväntan och hoppas verkligen få följa de här hundarna i framtiden.

Näst träff är den 30/8 kl 15.00 på parkeringen vid Högklint.
/Pernilla Å

RSS 2.0