A-höfter

Inlägg av Pernilla Åhlin


Hösten började storartat med att Benji placerade sig som BIS-3 av 51 representerade raser på Gotlands Kennelklubbs inoff höstutställning. Syster Isa fick stolt åka hem som BIM.
På samma utställning tog Nike sin matte till en seger i Juniorhandling och de har nu kvalificerat sig till att tävla om titeln Gotlands Bästa Junior. En tävling som går av stapel i början av nästa år.

Några veckor efter utställningen var det dags för höftledsröntgen. Alla 5 Gotlandsägda hundar har fått beskedet A-höfter. Nu är det syster Alva kvar att röntga och jag tror att en röntgen är planerad även där.

Jag vet inte vem av oss som är gladast över dessa utmärkta höfter, jag eller Ulla-Britta. Förmodligen är det jag även fast jag formellt sett inte är ägare av någon av kullens hundar. Benji ägs av Ulla-Britta och min man Kenneth. Jag blir ständigt påmind om det och inte minst när det går bra som på utställningen. Nike är ju min dotter, Robyns hund. Och det ska gudarna veta att honom får jag bara göra anspråk på när det gäller trimning och rastning. Då duger jag.

Men vad gör det? Det är nog ändå jag som är gladast över alla underbara kullsyskon och deras duktiga mattar och hussar.

Hela kullen 7veckor gamla samlad i Alva.
Busungarna när de var sju veckor gamla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0